Kutatók éjszakája után...

2017, október 2 - 14:03

A Neveléstudományi Tanszékünk által Virtuális világ rejtelmei és veszélyei címmel meghirdetett interaktív előadás nagy érdeklődést keltett. A 41 felsőtagozatos nyírábrányi és 18 végzős gyakorlógimnáziumi diák meghallgatta Bak István rendőralezredes elgondolkodtató, megtörtént esetekkel, filmrészletekkel alátámasztott  vitaindítóját, majd kérdéseket tettek fel a témával kapcsolatban. A szervezett időkeretünkön túl a gimnazistákkal további egy órán át még szóba került a "kék bálna" körüli ellentmondásos információ, valamint a személyes élethelyzetükben felmerült esetek átgondolása.

A Művelődéstudományi és Humán Tanulmányok Tanszékünk Fesztivál és tudomány címen szervezett beszélgetést a Kutatók éjszakája 2017 program keretében. Köszönjük Dr. Süli Andrásnak és Tóth Ernőnek, hogy értékes tapasztalataik révén jobban megismerhette a hallgatóság a hazai fesztiválpiac helyzetét.

További két rendezvényünket- az Élsportolók az oktatáskutatásban és a Van-e érteme a nevelésnek?  - szintén rendkívül nagy érdeklődés övezte.

Köszönjük az érdeklődőknek a kitartó figyelmet. Hallgatóinknak pedig, hogy hozzájárultak a programok eredményes megszervezéséhez.