KÉPEK a Kutatók Éjszakájáról

2018, október 2 - 14:26

1.) A  Munkavállalási tanácsadás hallgatóknak c. programon a Gazdálkodj okosan! társasjáték alapján munkavállalási tippeket adtunk a hallgatóknak, érdeklődőknek..

2.) A CHERD-Hungary, a Wáli István Református Cigány Szakkollégium és a Debreceni Egyetem BTK neveléstudományi MA hallgatói közösen részt vettek az "Ugródeszka lendülettel. Ugorj (be) az egyetemre!" című programmal a Kutatók éjszakáján. A program célja az volt, hogy népszerűsítsük a továbbtanulást a még bizonytalan középiskolások körében.
Karrierhajó, kérdezz-felelek babzsákban, tea-sarok, pályaválasztási tanácsadás, ujjlenyomat-lufi, véleményfal, felvi-tanácsadás, kiadványok és sok-sok nyitottság, kedvesség várta az érdeklődő fiatalokat.
 
3.) A Nevelés- és Művelődéstudományi Intézet Művelődéstudományi és Humán Tanulmányok Tanszék rendezvénye volt a Ki mit tud a kultúráról? Fesztivál kvíz. A rendezvényszervezés egyik kiemelt területe a fesztiválok szervezése. A Művelődéstudományi és Humán Tanulmányok Tanszék közösségszervezés alapszakos hallgatói számos elméleti ismeretet és gyakorlati tapasztalatot is szerezhetnek tanulmányaik során e téren. A Kutatók éjszakája programon a hallgatóink a középiskolásokkal megismertették a fesztiválok világát. Egy játékos vetélkedőn vehettek részt az érdeklődők, amely révén többet megtudhattak a hazai összművészeti, kulturális és gasztronómiai fesztiválokról. Mindezt a Kahoot! kvíz app segítségével, okostelefonok, tabletek használatával gyors és szórakoztató játék révén tették.
A rendezvényeken készült képek ITT láthatók.