Címlap

Hírek

21 nov
DExpo 2022
Újra DExpo!
18 okt
Tudományos sikereink
Tudományos publikációink magas presztízsű folyóiratokban
06 okt
Egyetemi Élet - megjelent az új tanév első száma
A nyári szünetet követően új számmal jelentkezett a Debreceni Egyetem lapja, az Egyetemi Élet, amely egyebek mellett beszámol a tanévnyitóról, a Gólyatáborról, a yuUDay-ről, a Campus Fesztiválról és a DEAC focicsapatainak eddig nyújtott teljesítményéről.
05 okt
Kultúra és kreatív ipar
Kultúra és kreatív ipar – beszélgetés kreatív ipari szereplőkkel a Kutatók Éjszakáján.
05 okt
"Segítség, egyetemista leszek!"
A Kutatók Éjszakája rendezvény keretein belül az érdeklődők egy játékos programon vehettek részt a Neveléstudományi Tanszék szervezésében.

Oldalak

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.