Címlap

3D az iskolában - pályázat

2022, november 22 - 16:00
A Debreceni Egyetem Nevelés- és Művelődéstudományi Intézete, illetve a STIEFEL Magyarország Kft. pályázatot hirdet „3D az iskolában” címmel.
 
Mi a pályázat célja?
Olyan 3D-s nyomtatóval előállítható taneszközök, szemléltető eszközök tervezése és elkészítése, melyek alkalmazása segíti a tanulók aktivizálását, fejleszti kreativitásukat, problémamegoldó készségüket.
 
Kik pályázhatnak?
Bármilyen általános vagy középiskola pedagógusa és tanulója, egyénileg vagy csapatban az intézmény képviseletében. Egy intézményből több pályázat is beadható és lehetséges vegyes csapatok (pedagógusok-tanulók) összeállítása is.
 
Mit tartalmazzon a pályázat?
file: A tervezett eszköz(ök) nyomtatását lehetővé tevő STL fájl.
file: A létrehozott 3D modell(ek) FBX formátumban (beágyazott textúrával).
file: A pályázónak saját készítésű kép vagy ábra segítségével be kell bemutatnia a 3D-s nyomtatóval kinyomtatható eszközt és ismertetni kell a potenciális felhasználásmódját, azaz hogy milyen tantervi tematikához kapcsolódva, hogyan hasznosítható a modell. A bemutatás maximális terjedelme 6000 karakter szóközökkel.
 
Fontos: A szöveges, képes bemutatás kiváltható egy saját készítésű, maximum 3 perces videóval!

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.