Címlap

Felvételi 2022

2022, január 6 - 09:45
Érdekel az oktatás világa?
Tanító, óvodapedagógus, szociálpedagógus, gyógypedagógus, netalán csecsemő- és kisgyermeknevelő vagy? Szeretnél mesterszakos diplomát szerezni? Itt a helyed! Dönts okosan!
2021. január 13-én (csütörtökön) 17:00-tól várunk minden érdeklődőt az online felvételi tájékoztatón!! A tájékoztatón bemutatjuk a Pedagógia BA és Neveléstudományi MA képzéseinket, a felvételi menetét és megosztunk Veled minden fontos információt a jelentkezéssel kapcsolatban.
Kérdéseid vannak a felvételivel, a szakkal kapcsolatban, kérdezz bátran! Jelenlegi és volt hallgatóink szívesen válaszolnak minden kérdésre!
 
Az esemény az alábbi linken érhető el:
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 889 7879 4017
Passcode: 186673
 
 
 
 
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.