Címlap

Hírek

22 dec
Karácsonyi jókívánság
Boldog karácsonyi ünnepeket és eredményekben gazdag új évet kívánnak a Nevelés- és Művelődéstudományi Intézet munkatársai!
16 dec
Felsőoktatási rangsor
Friss felsőoktatási rangsor: a legjobb pedagógusképzések listája.
12 dec
Kiváló TDK szervezői díj
Dr. Márkus Edina, intézetünk igazgatóhelyettese kiváló TDK szervezői díjban részesült
09 dec
Adventi készülődés
VIII. Adventi készülődés
09 dec
Debrecen házai projekt előadás - beszélgetés
Debrecen házai projekt előadás - beszélgetés.
09 dec
Konferenciasorozat a tudomány ünnepén
Három napos konferenciasorozattal ünnepelte az idei tudomány ünnepét a DE BTK NMI Művelődéstudományi és Humán Tanulmányok Tanszéke.
06 dec
Egyedi színházi műfajban közösségi problémák feldolgozása
Intézetünk tanársegédje, Dr. Kovács Karolina elemezte szakértőként a dramajáték segítségével feldolgozott iskolai konfliktusokat.
03 dec
A Családi életre nevelés c. kurzus újabb előadásai
A kurzus keretében minden alkalommal más vendégelőadó tart előadást, akik különböző megvilágításból közelítik meg a családi életre nevelés témakörét.
02 dec
Könyvbemutató
Könyvbemutatót szerveztünk.
02 dec
Tudományos konferencia dr. Sári Mihály tiszteletére
Kultúra és tanulás nemzetközi kontextusban címmel tudományos konferenciát és informális köszöntést szervezett Intézetünk Sári Mihály tiszteletére.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.