Címlap

Kompetenciafejlesztő oldalak

2021, december 3 - 09:15
Az Intézet mesterszakos hallgatói az idei tanévben is készítettek olyan oldalakat, gyűjteményeket, mely különböző kompetenciák fejlesztését segítik. A tanárok, szülők, diákok számára hasznos projektmunkák az alábbi linkeken érhetők el:
 
Anyanyelvi kommunikáció, matematikai és kulturális kompetencia fejlesztése - https://okoskodo2.webnode.hu/
Figyelem, emlékezet, gondolkodás fejlesztése - https://okostoni3.webnode.hu/
Intellektuális képességek fejlesztése - https://www.sutori.com/.../keszsegek-fejlesztese...
Önismeret és önbizalom fejlesztése - https://drive.google.com/.../1g44WrpCsKmswdwUrOp4wSL.../view
 
Amennyiben tetszik a munkájuk, kérjük lájkolják a posztot  https://www.facebook.com/nevtudunideb (ez is a feladat része) és osszák meg másokkal!
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.