Címlap

Köszöntő

Tisztelettel köszöntöm honlapunkon!

Jó helyen jár, amennyiben érdeklődik a neveléstudományok és a művelődéstudomány iránt!

Intézetünk 2007-ben alakult az Andragógia és a Pedagógia Tanszék összevonásával.  E két szakterülen folytatunk kutatásokat, kínálunk képzéseket. Diszciplináris képzéseink mellett intenzíven részt veszünk a tanárképzésben, a tanártovábbképzésben, s kínálunk más továbbképző kurzusokat is. Neveléstudományi doktorképzésünkben és Felsőoktatási kutatóközpontunkban elismerten magas színvonalú kutatómunka folyik.

Honlapunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy Önök - jelenlegi vagy leendő - diákunkként, kutatóként vagy szakterületeink iránt érdeklődőként könnyen megtaláljanak minden fontos információt.

Ha ennél többre van szüksége, forduljon bizalommal hozzánk, elérhetőségeinket megtalálja honlapunkon.

Prof. Dr. Pusztai Gabriella

egyetemi tanár

intézetigazgató

Frissítés dátuma: 2020.11.02.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.