Címlap

Mérés-értékelés

A kurzus felkészíti a hallgatókat a szakértői megbízásokban szereplő feladatokra a mérési-értékelési projektek megtervezésétől a kivitelezésen át az adatok feldolgozásáig és értelmezéséig. A képzés gyakorlatorientált, a specifikus év 180 órájának több mint a fele gyakorlat.

A képzésre azoknak a kollégáknak a jelentkezését várjuk, akik pedagógus alapképzettséggel, vagy már pedagógus szakvizsgával is rendelkeznek, és a tanárképzés gyakorlati félévében, illetve saját tantestületükben mentori vagy vezetőtanári feladatokat látnak el, vagy ezekre kívánnak felkészülni.

A konzultációk általában félévente hat-hét hétvégét (péntek és szombat, alkalmanként kb. 15 óra) vesznek igénybe.

A képzéssel kapcsolatos ügyekben képzésfelelős, illetve oktatásszervező kereshető.


Frissítés dátuma: 2019.11.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.