Címlap

Dr. Juhász Erika a Debrecen Televízió Cívis Értéktár című műsorában.

2019, november 19 - 10:15
Beszélgetés közművelődési szakmafejlesztési és a szakterületet érintő felsőoktatási kérdésekről a Debrecen Televízióban.

A Művelődéstudományi és Humán Tanulmányok Tanszék vezetője Dr. Juhász Erika közművelődési szakmafejlesztési és a szakterületet érintő felsőoktatási kérdésekről beszélgetett Závogyán Magdolna az NMI Nemzeti Művelődési Intézet Nonprofit Kft. ügyvezetőjének társaságában a Debrecen Televízió Cívis Értéktár című műsorában.

A riport megtekinthető ITT.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.