Címlap

I. Szakképzés és oktatás: Ma - holnap konferencia

2019, november 22 - 09:15
I. Szakképzés és oktatás: Ma - holnap konferencia. Fejlődés és partnerség.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Műszaki Pedagógia Tanszéke adott otthont 2019. nov. 20-21. között  "I. Szakképzés és oktatás: Ma - holnap konferencia. Fejlődés és partnerség." címmel annak a szimpóziumnak, melynek középpontjában a szakképzés és oktatás megújuló folyamatának kérdései álltak. A konferencián Intézetünk oktatói, doktoranduszai és hallgatói közül 15-en kutatásaik bemutatásával, színvonalas előadással szerepeltek.

Oktatóink: dr. Ceglédi Tímea, dr. Erdei Gábor, Máté-Szabó Barbara, dr. Szabó József, Zolnai Erika.

Doktoranduszaink és hallgatóink: Balogh Jenifer, Csók Cintia, Godó Katalin, Győri Krisztina, Hajdú Eszter, Hörich Balázs, Hrabéczy Anett, Kocsis Zsófia, Orgován Vivien, Szigeti Fruzsina, Tóth Dorina Anna.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.