Címlap

Meghívó könyvbemutatóra

2019, november 25 - 09:00
A DE BTK Nevelés- és Művelődéstudományi Intézete tisztelettel meghívja Önt Barabási Tünde és Dósa Zoltán könyvbemutatójára.

Barabási Tünde (PhD egyetemi docens, Babeș–Bolyai Tudományegyetem),

Dósa Zoltán (egyetemi docens, Babeș–Bolyai Tudományegyetem):

A különbözőség pszichológiája és differenciáló pedagógia c. könyv bemutatója.

 

"A mai oktatási rendszerben az iskola nem a sokszínűség paradicsoma, közel sem ideálisak a feltételek a differenciáláshoz, de a kötet szerzői bíznak abban, hogy a pedagógusok zöme látja, hogy mennyire fontos beismerni és elfogadni, mitöbb, örülni annak, hogy minden nebuló más, és joga van ahhoz, hogy másként járja be a tudás ösvényeit. A különbözőségben és másságban nem az oktatást és nevelést nehezítő tényezőt kell látni, hanem a megoldásorientált pedagógiai szemléletmódot érvényesítve, előnyös megkeresni azokat a lehetőségeket, amelyek az optimálishoz közelebb vezethetnek."
 
A könyvet a szerzők mutatják be az érdeklődőknek.
 
A könyvbemutató ideje és helye: 2019. november 27. 16:00.
Debreceni Egyetem, Főépület, 7-8 terem.
 
 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.