Címlap

Szakmai hétvége Síkfőkúton

2019, november 29 - 08:45
Síkfőkút 2019. november - Hogyan írjunk szakdolgozatot?

Síkfőkúton szakdolgozat-írással kapcsolatos hétvégét szerveztek a közösségszervezés és a közösségi művelődés tanára szakos hallgatóink, ahol a kezdetektől egészen a záróvizsga időpontjáig fontos információkat kaphattak, illetve módszertani alapokat sajátíthattak el.
 

Természetesen a szakmai programok mellett helyet kapott az ismerkedés és a szórakozás is, amihez a csapatépítő tréning és a környéken való séta, valamint az esti kötetlen beszélgetések is hozzájárultak.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.