Címlap

ONK 2020

2020, május 15 - 09:15
Országos Neveléstudományi Konferencia 2020

Idén 20. alkalommal, november 5-7. között kerül megrendezésre az Országos Neveléstudományi Konferencia a Debreceni Egyetem és a KINCS közös szervezésében. A ”Család a nevelés és az oktatás fókuszában” című tudományos rendezvény központi témája a család szerepe a nevelés és az oktatás világában, valamint a nevelés és az oktatás megvalósulása a családban lesz.

A huszadik, jubileumi konferenciára elsősorban olyan kutatókat várnak a szervezők, akik tudományos kutatásukban az intézményes és a családi nevelés és oktatás összefüggésrendszerének klasszikus és eddig kevéssé vizsgált aspektusait járják körül. Emellett bátorítják a szakmai közösség minden tagját új kutatási eredményeinek megosztására, az értékes szakmai diskurzusokban való részvételre!

További részletek ITT.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.