Címlap

Hallgatói weblapok

2020, november 23 - 08:00
Hallgatóink segító weblapjai tanároknak, szülőknek, gyerekeknek.

A Neveléstudományi Tanszék mester szakos hallgatói az egyik projektmunkájuk során olyan weblapokat hoztak létre, melyeket az alsó tagozatos tanulók különböző képességeinek fejlesztéséhez használhatnak fel a pedagógusok vagy az érdeklődő szülők. Az oldalak elérhetők a következő címeken:

Fejlesztő játékok online világa: https://bit.ly/2UKhTpl
Felzárkóztatunk: https://bit.ly/3lQPyd1

Kérjük, hogy ha tetszenek a hallgatók által létrehozott oldalak, akkor osszák meg és like-olják azokat, ugyanis a segítő szándékú értékteremtésen túl a weblapok népszerűsége is szerepel a munkák értékelési szempontjai között.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.