Címlap

Felvételi 2021 - online felvételi tájékoztató

2021, január 11 - 15:45

Irány Debrecen!

Irány a BTK!

Ismerkedj meg a Pedagógia alapszakkal és a Neveléstudományi mesterszakkal!

2021. január 22-én (pénteken) 17:00-tól várunk minden érdeklődőt az online felvételi tájékoztatón!! A tájékoztatón bemutatjuk a Pedagógia BA és Neveléstudományi Ma képzéseinket, a felvételi menetét és megosztunk Veled minden fontos információt a jelentkezéssel kapcsolatban.
Ha kérdéseid vannak a felvételivel, a szakkal kapcsolatban, kérdezz bátran! Jelenlegi és volt hallgatóink szívesen válaszolnak minden kérdésre!

 
Az esemény az alábbi linken érhető el:
https://us02web.zoom.us/j/88140140737...
Meeting ID: 881 4014 0737
Passcode: 641459
 
Egyéb kérdésed van, vagy valamilyen technikai gondod akadt, és nem tudsz csatlakozni? Keresd Kocsis Zsófiát, aki szívesen segít!
Elérhetősége:

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.