Címlap

OTDK

2023, május 3 - 10:15
A múlt héten az OTDK 14. szekciója is megrendezésre került. A hallgatóink ismét szép eredményeket értek el, amelyhez ezúton is gratulálunk - nekik és témavezetőiknek is.
 
Az összesítés itt olvasható.
 
A ránk vonatkozó eredmények:
 
Szilágyi Beatrix I. helyezett lett "Chem on! Mi a reakciód?" c. munkájával, témavezetője: Kocsis Zsófia;
 
Biró Barbara III. helyezést ért el "Határtalan lépések egy alternatív pedagógia nyomában" c. dolgozatával, témavezetője: Dr.
Ceglédi Tímea;
 
Bíró Barbara és Szilágyi Beatrix
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
Horváth Annamária különdíjat kapott "Egy lépéssel közelebb a Pygmalion hatáshoz a pedagógiai kereteken belül" c. pályamunkájára, témavezetője: Dr. Ceglédi Tímea.
 
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.