Címlap

Szakdolgozat

2020. 03. 13. 9:40

A tanév rendjének változásáról még nincs információ, de dékáni hatáskörben a szakdolgozat leadási határideje az egész karra egységesen 2020. április 27. (tfő) 11.00 óra időpontra módosul. A határidő jogvesztő jellegű.

Ahhoz, hogy április 27-én (tfő) 11.00 órakor a végleges leadás megtörténhessen, a  szakdolgozatnak április 13-án (tfő) 12.00 óráig elektronikus formátumban el kell jutnia a témavezetőhöz és Kozmáné Sike Emeséhez ( ), annak érdekében, hogy a plágiumvizsgálatra is sor kerülhessen.

A DEA rendszerbe is fel kell tölteni a dolgozatot, kizárólag azt követően, ha a plágiumvizsgálat eredményei megvannak,  amikor a témavezető is engedélyezi a dolgozat feltöltését, de legkésőbb április 27-én 11 óráig.

A szakdolgozat leadásának hosszabbítása nem lehetséges!

Kérjük, mindezek függvényében a szakdolgozatot április 13-án (tfő) 12 óráig készítsék el!

Köszönettel: Az Intézet munkatársai

 

Fontos!

A szakdolgozat leadása előtt kötelező elvégezni a plágiumszűrést!  Ennek  módja, hogy a hallgató elküldi a szakdolgozat pdf. verzióját Kozmáné Sike Emese ( ) részére, aki a plágiumszűrés eredményét továbbítja a hallgatónak és a témavezetőnek. A plágiumvizsgálat több napot vesz igénybe, ezért kérjük, minimum 5 nappal a leadás előtt küldjék el dolgozatukat ellenőrzésre.  A témavezetőnek az aláírásával kell igazolnia, hogy a plágiumszűrési eredményeket látta és elfogadta.

Frissítés dátuma: 2020.04.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.