Címlap

Dokumentumok leadása: Specializáció, témaválasztás, abszolutórium

2020, március 20 - 10:00

Kedves Hallgatók!

A kötelezően benyújtandó nyomtatványokra vonatkozó határidőket és felületeket itt találják:

Pedagógia BA és minor

Szakdolgozati témaválasztás

Végzés

Az abszolutórium igazolást akkor kell leadni, feltölteni, amikor már minden kreditet összegyűjtöttek a hallgatók, minden jegy bekerült a Neptunba!

  • A nyomtatvány itt érhető el: 5/a. https://btk.unideb.hu/hu/node/128
  • A alapképzésben résztvevők feltöltési felülete: https://drive.google.com/drive/folders/1ZINPWUInx80AlOcOuXS1WOLPrGC2H0FJ Tulajdonos, akitől jogosultságot lehet kérni: Fekete Rita ( )
  • A mesterképzésben résztvevők feltöltési felülete: https://drive.google.com/drive/folders/1rUhKJlYzdtp_TwCrkvlzusYZq-YwVXyX. Tulajdonos, akitől jogosultságot lehet kérni: Oszterman Dorottya ( )

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.