Címlap

Oktatás - Informatika - Pedagógia

2021, február 4 - 16:15
Oktatás - Informatika - Pedagógia Konferencia 2021

Intézetünk, a  Debreceni Egyetem Nevelés- és Művelődéstudományi Intézete és a DAB Neveléstudományi Munkabizottsága “Oktatás-Informatika-Pedagógia 2021” címmel konferenciát szervez.

A rendezvénnyel a szakmai találkozás lehetőségét kívánjuk biztosítani azoknak, akik a digitális pedagógiához kapcsolódó témakörben neveléstudományi, pszichológiai, gyógypedagógiai és óvodapedagógiai területen kutatnak, oktatnak vagy fejlesztési tevékenységet végeznek. Az előadásokban idén kiemelt szerepet kap a pandémiás helyzet oktatásának elemzése. A konferencia nyelve angol és magyar.

 

Dátum: 2021. február 12.
Helyszín: Az online tér - Webex meetingek

A konferencia weblapja.

A konferenciáról megjelent hír a DEHIR oldalán ITT olvasható.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.