Címlap

Megkezdődött a tavaszi konferenciaszezon

2021, március 29 - 13:30

A tavaszi konferenciaszezon nyitányaként az intézet oktatói két nemzetközi konferencián vettek részt a napokban.

Demeter-Karászi Zsuzsanna & Pusztai Gabriella : The Identity of Religious Higher Education Institutions on the Social Media. Konferencia címe: ISORECEA 2021: Religious Identity and the Media – Methods, concepts, theories, and new research avenues. 2021. március 25 – 27. (online)

Godó Katalin, Ceglédi Tímea, Dabney-Fekete Ilona Dóra: Resilient teacher candidates as mentors. The Let’s Teach for Hungary Mentor Program as a resource of individual and community empowerment. Konferencia címe: A társadalomtudományok 30 éve a Partiumban. Nagyvárad/Oradea (Romania). 2021.03.26. (online)

Ceglédi Tímea: A meritokrácia mítosza és a túlélési torzítás. Ellenpontadalékok a rezilienciához. Konferencia címe: A társadalomtudományok 30 éve a Partiumban. Nagyvárad/Oradea (Romania). 2021.03.26. (online )
 
 

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.