Címlap

Tanítást segítő applikációk

2021, április 30 - 11:00

A Modern Iskola című online oktatási szakportál és a Debreceni Egyetem együttműködésének eredményeként a pedagógiai portál újonnan induló rovatában neveléstudományi mesterszakos hallgatóink olyan hasznos, érdekes applikációkat mutatnak be, melyek a mindennapi gyakorlatban megkönnyítik a pedagógusok munkáját.

A sorozat első applikációja a Beaker Mix Chemicals. Bemutatja: Makai Tímea Kamilla, harmadéves, osztatlan kémia- és matematikatanár szakos hallgató.

A sorozat  második applikációja a Coggle, ami egy  gondolattérkép-készítő eszköz. Bemutatja: Tömöri Boglárka, elsőéves élelmiszermérnök.

A sorozat harmadik applikációja az Anki. Bemutatja: Vangel Attila, programtervező informatikus.

A sorozat negyedik applikációja a Gyöngyírás. Bemutatja Al-Taani Szeemi, gazdaságinformatikus.

A sorozat ötödik applikációja a Photomath. Bemutatja Makai Tímea Kamilla, osztatlan kémia- és matematikatanár szakos harmadéves hallgató.

 

A sorozatban megjelenő további írásokról is folyamatos tájékoztatást adunk az érdeklődők számára honlapunkon.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.