Címlap

Báthory Zoltán emlékérem

2021, május 31 - 08:45

A Magyar Nevelés- és Oktatáskutatók Egyesülete (Hungarian Educational Research Association, HERA) által a nevelés- és oktatáskutatás bármely területén (közoktatás, szakképzés, felsőoktatás, felnőttképzés)  kimagasló tudományos teljesítményű kutatók elismerése céljából  alapított Báthory Zoltán emlékérmet 2021-ben  Intézetünk professzora, Polónyi István kapta.

Ez a kitüntetés annak elismerése, hogy prof.  Polónyi István a hazai nevelés- és oktatáskutatásban több évtizeden keresztül kimagasló kutatómunkát végzett, és a pályakezdő kollégák támogatását életcéljának tekinti.

További sikeres életutat kívánunk a díjazottnak.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.