Címlap

XXIV. Tavaszi Szél Konferencia

2021, június 3 - 10:30

A Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ) a doktoranduszok, doktorjelöltek, fiatal kutatók, mesterszakos hallgatók részvételével 2021. május 28-30.  között a Miskolci Egyetemmel együttműködésben ismét megrendezte a Tavaszi Szél elnevezésű multidiszciplináris, tudományos konferenciáját.

A DOSZ a 2021. évi Tavaszi Szél Konferencia szervezésekor a korábbi években megszokottak szerint, a „fiatal magyar kutatók és doktoranduszok világtalálkozóját” magyar, illetve angol munkanyelvű rendezvényként hirdette meg.

A konferencián idén is kimagaslóan szerepeltek saját szekciójukban doktoranduszaink:

Csók Cintia I. helyezést ért el,

Hrabéczy Anett II. helyezést ért el.

Témavezetőjük: prof. dr. Pusztai Gabriella.

 

Gratulálunk!

 

 

 

 

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.