Címlap

Hírünk a sajtóban

2021, szeptember 10 - 08:15
A Kárpáti Igaz Szó Kulcslyuk rovatának vendége volt dr. habil. Kovács-Nagy Klára, kétszeres magyar női ökölvívó bajnok, a Debreceni Egyetem oktatója.

Intézetünk Bolyai János Kutatási ösztöndíjas, habilitált oktatójának, a kétszeres magyar női ökölvívó bajnok Kovács-Nagy Kláranak portréja a Kárpáti Igaz Szó Kulcslyuk rovatában olvasható.

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.