Címlap

Átadták a Durkó Mátyás-díjat

2021, szeptember 14 - 16:15
A Durkó Mátyás-díjat a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Művelődéstudományi és Humán Tanulmányok Tanszéke, a Magyar Tudományos Akadémia Andragógia Albizottsága és a Nemzeti Művelődési Intézet adományozza azoknak a művelődéskutatás területén tevékenykedő szakembereknek, akik a szakterületen olyan eredmények felmutatására képesek, amelyek segítik a szakterület integrációját a tudományos közéletbe, illetve a felsőoktatásba, valamint hozzájárulnak a tudományos utánpótlás fejlesztéséhez.
 
A díjat dr. Kleisz Teréz címzetes egyetemi tanár vehette át Lakitelken 2021. szeptember 8-án a Nemzeti Művelődési Intézet lakiteleki székházában a művelődés és a felnőttkori tanulás szervezésével foglalkozó képzések és szakmák fejlődését, fejlesztését elősegítő munkájának elismeréséül. (A díjat 2020-ban a pandémiás helyzet miatt nem tudtuk átadni, így erre 2021-ben került sor.)
 
A díjazottnak gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk!

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.