Címlap

Neurotech EU program

2021, október 11 - 09:15
Intézetünk oktatója továbbjutott a nemzetközi fordulóba.
Intézetünk oktatója  továbbjutott a nemzetközi fordulóba.
 
Hrabéczy Anett a Neurotech EU program keretében május 12-én rendezett Neuroinnovation Summit „3 Minute Thesis" competition című verseny intézményi fordulóján predoc kategóriában sikeresen továbbjutott.
 
Előadásának címe: Difficulties of students with neurodevelopmental disabilities in learning, graduating, and opportunities to support them.
 
Gratulálunk.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.