Bemutatkozik az EPALE

EPALE - A felnőttkori tanulás elektronikus európai platformja

A Nevelés- és Művelődéstudomány Intézet szervezésében az Innovációs és Technológiai Minisztérium háttérintézményében a Nemzeti Felnőttképzési és Szakképzési Hivatalban működő EPALE Nemzeti Támogató Szolgálat koordinátora, Vedovatti Anildo, tájékoztató előadást tart 2019. október 09-én az EPALE programról, amely egy a felnőttkori tanuláshoz kötődő európai kezdeményezés.

Az EPALE a felnőttoktatásban részt vevő szakemberek, többek között felnőttoktatók és trénerek, a felnőtteknek útmutatást nyújtó tanácsadók, gyakorlati és elméleti kutatók, valamint szakpolitikai döntéshozók európai, többnyelvű, nyílt közössége.

Az EPALE-t az Erasmus+ program finanszírozza. Az EPALE az Európai Unió azon stratégiájához kapcsolódik, amelynek a célja, hogy több és jobb tanulási lehetőséget biztosítson a felnőttek részére.

Az EPALE ezt a felnőttkori tanulással foglalkozó szakmák támogatásán és megerősítésén keresztül próbálja meg elérni Az EPALE lehetővé teszi a tagjai számára, hogy blogbejegyzéseken, fórumokon, a szakmai együttműködő partnerkereső eszközön, valamint az ezeket kiegészítő fizikai összejöveteleken egész Európában kapcsolatba lépjenek egymással, és tanuljanak egymástól.

Az EPALE jelentős mennyiségű, kiváló minőségű, pontos és releváns információt biztosít a felnőttkori tanulással foglalkozó szakemberek számára egy elektronikus platformon és a tagországokban a felnőttképzéshez köthető rendezvényeken, programokon keresztül.

Az előadás ideje: 2019. 10. 09.

Helye: Debreceni Egyetem Főépület, 14/3-as terem

PLAKÁT

 

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 06. 08. 13:06