CARPE konferencia

A CARPE idei vándorkonferenciája Glasgow-ban került megrendezésre az  University of the West Scotland  által az elmúlt héten. A nemzetközi kongresszuson két oktató kollégánk  - Kocsis Zsófia és Demeter-Karászi Zsuzsanna - képviselte intézetünket.

 

A tanácskozásról készült összefoglalójuk itt olvasható:

"Vasárnap délelőtt érkeztünk haza Glasgow-ból. Élménydús napjaink voltak. A csütörtöki napot a University of the West Scotland campusán töltöttük, ahol az újonnan megalakuló Pedagogy Learning & Innovation (korábban Teacher Hub) csoport tagjaival közösen dolgoztunk. A csoportban finn, holland, portugál és spanyol szakemberek voltak, a kisebb csoportokban mi a portugál és spanyol kollégákkal dolgoztunk a pedagógia kihíváson, amelynek a témája a következő volt:  Effective education and labour market transitions of young people.
Interaktív feladatok révén próbáltuk körbejárni a témát.
 
A nap végén kitaláltuk jövőbeli közös munka ütemtervét, amely egy közös Horizon pályázat és egy Erasmus + projekt összeállítását is tartalmazza. A következő hetekben, hónapokban online meetingeket fognak szervezni, hogy pontosítsuk a pályázati anyagokat."
 
 
 
 
 
 
Legutóbbi frissítés: 2023. 06. 08. 13:06