Konferencia-részvétel

Újabb jelentős nemzetközi konferencián szerepelt a CHERD - Hungary Oktatáskutató Gyakornoki Program.

Öttagú csapatunk képviselte a CHERD - Hungary Oktatáskutató Gyakornoki Program-ot az ATEE Annual Conference 2023 - TEACHER EDUCATION ON THE MOVE nemzetközi konferencián. Az augusztus 27-én rendezett workshopokon a tanárképzés különféle aspektusait vitathatták meg a résztvevők.

Fekete Dorottya, Fekete Emese Kincső, Pető Vanda és Bodnár Dániel gyakornokok, valamint Ceglédi Tímea kutatómentor és a Gyakornoki Program koordinátora a "The Role of NGOs and their Potential in Supporting Initial Teacher Education" elnevezésű workshopon vettek részt. A találkozón a nem állami finanszírozású, tanárképzéssel foglalkozó, hazai és nemzetközi szervezetek, kezdeményezések kerültek reflektorfénybe.

Gyakornokaink és koordinátorunk kiemelkedő előadást mutattak be a többi résztvevőnek a Gyakornoki Programról, mely így megtette első lépését a nemzetközi porondon. Szó esett a Program történetéről, elméleti hátteréről, tevékenységéről és jövőjéről is. A rendezvényen hasonló kezdeményezések képviselőivel is felvettük a kapcsolatot, hogy kibővíthessük a Program határait Debrecenen, illetve az ország határain kívülre is.

Gratulálunk a csapatnak!

konferencia kép

 

 

 

Legutóbbi frissítés: 2023. 08. 30. 09:56